Er du nuværende eller tidligere kræftpatient, eller pårørende til en kræftramt, så tilbyder vores “Café Livskraft” socialt samvær eller en hyggelig samtale – evt. blot om dagligdagen, eller om specifikke udfordringer.

Café Livskraft er et mødested for alle, som har kræft tæt inde på livet, hvor du som patient eller pårørende møder andre, som har kræft inde på livet. Du tale med vores dygtige værter eller øvrige fremmødte samt udveksle erfaringer i uformelle rammer.

Café Livskraft er lokal kræftvejledning, der støtter op om de allerede eksisterende professionelle tilbud fra Kræftens Bekæmpelses områdekontor i Herlev, Livslinjen, og Ballerup kommunes kræftindsats. Normalt er det dog hverdagens store og små oplevelse vi taler om.

Modsat de professionelle kræftrådgivningstilbud som Ballerup kommune eller Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger kan tilbyde, så vil vi møde dig og dine behov i øjenhøjde, udefra personlige behov og oplevelser.

På vores møder taler vi mest i fælles Forum, men ønsker du mere privat samtale, så klarer vi også det 🙂

Flere af vores dygtige værter har selv haft kræft eller været pårørende, og uddannet til de evt. svære samtaler vi kan møde i Café Livskraft.

Vi vil også meget gerne høre fra dig og evt. egne oplevelser – gode som dårlige – du har oplevet i kræftforløb.

Vil du høre yderligere om Café Livskraft er du velkommen til at kontakte os – se hvordan her.

 

Hvor og hvornår

“Café Livskraft” er åben alle mandage i LIGE uger, kl. 14:00 til 16:00

Mandags-café møder er på “Posthuset” i Ballerup (lige ved hovedindgangen).

Giv os evt. et ring forinden – på 31 44 86 00.

Bliv vært i Café Livskraft

Som café-frivillig er du med til at drive Café Livskraft, arrangere aktiviteter for de besøgende samt være medvirkende til at skabe en hyggelig atmosfære.

Se eventuelle frivillig-jobs her, eller her.

Yderligere hjælp & information